Eén gedachte over “Benzineprijs in de schommel

  1. Hei,mijn bij de Shell werkende vriendin zegt altijd dat ik niet op donderdag en maandagmiddag tot dinsdagochtend moet tanken. Ze zegt dat het ook te maken heeft met de mensen die een lang weekend naar hun hut gaan……En die dus een duur lang weekend willen bezorgen 😉 in de wintervakantie was de brandstof ook erg duur, na de 2 weken verspreide wintervakantie, ging de prijs weer omlaag. Een andere ‘raar’ fenomeen, de diesel in Zweden is op het moment duurder dan de benzine. De dieselprijs ik ongeveer even hoog als die hier in Norge maar de koers is ietsje minder. Je schrijft trouwens over dagprijzen….hier in Trysil kan er op de morgen een heel andere prijs dan ‘smiddags staan! Ik reed naar Zweden en keek naar de prijs op de pomp in trysil, zag in Zweden de duurdere dieselprijs en besloot, een uurtje later dus, toch in Trysil goedkoper te tanken, waar dus de brandstofprijs ondertussen duurder was dan in Zweden? Hier in Trysil is de prijs altijd hoog, moet ik naar elverum (95km rijden), tank ik daar. Moet ik naar Oslo (210km), vul ik daar mijn tank met nog meer voordeel. Behalve als het in Trysil hard vriest, dan moet ik de aan de koude aangepaste brandstof in trysil gebruiken, anders worden mijn auto en ik niet zo blij 🙂

Reacties zijn gesloten.