Visite / Come and visit us

MVI_0347We hebben een nieuwe pagina toegevoegd (eindelijk!) voor als je ons eens wilt vereren met een bezoekje. 🙂 in Rauland, Noorwegen.

Een bezoekje aan ons is mooi te combineren met een reis in Noorwegen, of slechts een bezoek aan Oslo en … Rauland. Wij helpen en informeren je graag als je eens voor een (lang) weekend of langer naar het Noorden wilt komen. Wij weten hartstikke goed hoe je een mooie reis door Noorwegen kunt maken en/of hoe je gewoon bij ons langs kunt komen; voor een bakkie of… een dagje, of wat langer 🙂

Oh ja, en sommigen aarzelen… Kan dat wel? We zijn immers geen familie of misschien geen hele goede vrienden? Niet aarzelen!! Bel of mail ons. Leuk dat je de moeite wilt nemen!! Telefoon of sms: 0047-95745211 of 0047-94830225; email Arie of Janneke.
English summary
If you can and want to visit us or spend some time with us in Norway? You are very welcome!! Rauland is easy to combine with other destinations like Oslo, Bergen or Stavanger. Just call / textmessage us or e-mail us at the numbers/addresses mentioned above.

Janneke van der Meer / Arie Bakker
Rjukanvegen 120
3864  Rauland
Norway

0 gedachten over “Visite / Come and visit us

 1. Wat klinkt dat lief zeg. Waarom beginnen jullie geen b&b, of hoe heet dat in het Noors? Jullie zijn zo gastvrij. Dat lijkt me een van de belangrijkste eigenschappen voor een b&b.
  Vandaag flink en eendrachtig ingepakt op school. Nog veel oude meuk tegen gekomen.
  Containers vol. Minstens vier.
  Ik was weer voor het eerst op school. Dat voelde, ondanks de troep, goed. Helėne

  • Ha Helène,
   We zagen vanmiddag een fotootje op FB van de nogal kale school. Definitief hè zoiets…
   Over B&B gesproken. Wie weet komt het ervan als we een ander huis gekocht hebben, want dat trekt ons wel (net als een boerderijtje trouwens). Maar dan nog doe je zoiets voor de lol want je kunt er niet van leven. Je hebt toch wel een baan ernaast nodig.

   Groetjes,
   Janneke