Op de valreep / At the last minute

December was een mooie maand met veel sneeuw en mooi weer, dus veel foto’s gemaakt (zie onderaan de pagina). Chiel en Welmoed kwamen op bezoek tijdens de kerstdagen, gezellig!

chiel en welmoed

Chiel en Welmoed

Op school was er Julebal voor de jongeren. Iedereen kwam op zijn ‘paasbest’ naar school voor diner en aansluitend een dansavond. In tegenstelling tot Nederland, start de school hier weer op 2 januari.

Janneke is er deze maand achter gekomen waarom de Noren een ketting aan hun sleutelbos hebben…ze is haar sleutelbos verloren in de sneeuw. Waar? Ergens op de ijsbaan, waar de wanten ’tig’ keer aan en uit gingen, dus in en uit de jaszakken. Ze zullen aan de wanten mee naar buiten getrokken zijn… Lieve collega’s hebben nog gezocht met een sneeuwblazer, maar ook dat hielp niet. Vervelend, maar in de lente komen ze vanzelf weer ‘boven’!

Sleutels aan een koord vanaf nu!

Sleutels aan een koord vanaf nu!

En…Arie heeft weer heerlijke oliebollen gebakken!

Oliebollen Bakker :-)

Oliebollen Bakker 🙂

 

December was a nice month, with lots of snow and nice weather. So time to take some nice pictures (see below). Chiel and Welmoed came over to spend Christmas here, those were cosy days! At school there was a Julebal for the students. Janneke lost all her keys somewhere out there in the snow. From now on she got a key cord, so she can find them! Arie made the Dutch traditional treat for the last day of 2012: oliebollen!

0 gedachten over “Op de valreep / At the last minute

 1. Lieve Arie, beste Janneke,
  2012 was een bewogen jaar voor jullie waarin jullie je droom achterna gingen!
  Jullie lieten ons meegenieten met jullie mooie verhalen en prachtige foto’s.
  We hopen dat jullie hier mee door gaan in 2013.
  We wensen jullie een gezellige jaarwisseling toe en dat 2013 jullie veel liefde, gezelligheid en goede gezondheid mag brengen.
  Geniet in Noorwegen!
  Lieve groet van,
  Jan, Charlot, Vera en Jurre de Kuijper. (SBO ZIlverlicht)

  • Ha fam. Kuiper,
   Wat leuk jullie positieve reactie te lezen! Vanuit Noorwegen ook voor jullie de beste wensen! We realiseerden dat we al een poosje niet geschreven hadden, maar pakken de draad gewoon weer op 🙂 Stukje bij beetje krijgen we meer grip op ons nieuwe leven en gaat het steeds wat vertrouwder voelen. Het is een heel proces met ups en downs, maar de balans slaat naar de goede kant uit!
   Groetjes,
   Janneke