Arie's registratie is compleet / Arie got his permit

Eindelijk…

Vandaag, 29 december 2012, kreeg Arie de brief van het politiebureau in Rjukan dat hij officieel voor onbepaalde tijd is toegelaten tot Noorwegen. De volgende stap is nu om naar het belastingkantoor in Skien te gaan. Da’s een rit van een kleine drie uur en zij hebben dan een viertal weken nodig om Arie een geboortenummer te verstrekken. Dan is hij eindelijk…. belastingplichtig 🙁 . Nou, dat doen we volgend jaar wel 🙂

English
Hurrah… today the police confirmed Arie has a right to stay in Norway without any limitations. Next step: Arie has to go to the tax office in Skien to get a personal number in order to find a job. I guess we’ll do that… next year 🙂

Arie's registreringsbewijs december 2012_1

0 gedachten over “Arie's registratie is compleet / Arie got his permit

  1. Moet je, om die belasting te betalen niet eerst werk of zoiets hebben? Heb al iets op het oog?