Losse eindjes…Loose ends

Zo, dit was een druk weekje en er komt een druk weekend aan!

Arie is met de Nederlandse auto naar Sleeuwijk gereden en is daar donderdag aangekomen. Janneke heeft twee dagen onbetaald verlof gekregen en vliegt vrijdag naar Schiphol.

Dan begint het weekend: inpakken, sjouwen, laden en lossen! Ons huis is verkocht en moet leeg. We kunnen alle spullen opslaan bij de broer van Neel in Limburg, gelukkig! René komt met de vrachtwagen en met alle hulp die er is gaan we het huis leeghalen. Alvast tusen takk Fons, Chiel, Welmoed, Auke, Nol, Neel en René!! Omdat het huis zondag leeg is, slapen we bij René en Lia en we vliegen maandag saampjes terug naar Norge. O ja, de Nederlandse auto moet dan ook verkocht zijn…

Een paar weken geleden heeft Janneke wel een heel speciale teamvergadering gehad. I.p.v. vergaderen (daar weten ze hier wel raad mee) hebben we buiten in de sneeuw voor de lavvo gezeten op rendiervelletjes. De lavvo is gebouwd door het dorp, voor de school. Het materiaal kost niet veel, het is de arbeid die het duur maakt. Daarom helpen ze elkaar hier een handje met dit resultaat.

Nog een los eindje…

Janneke heeft een flinke jaap in haar vinger gekregen door…..de vaat (is ook mannenwerk vanaf nu) en heeft kennis kunnen maken met de nieuwe arts en het ziekenhuis. Drie hechtingen en een ervaring rijker!

 

 

 

 

 

 

 

English

This weekend we will empty our house in Holland, because it is sold. With help from our family and friends we store all our stuff. Arie drove with our Dutch car to Holland, we have to sell it. Janneke takes a plane on Friday. The fly back to Norge together on Monday 26th.
Janneke had a nice meeting some weeks a go. Not an ordinary meeting with lots of talking and listenig, but a nice get together, see the pics above!

We met the new doctor at the helsestasjon, because Janneke cut her finger while doing the dishes (mens work from now on 🙂 )…She got three stitches and a new experience!