Autoritje / Car ride

Vanmorgen wilde ik Janneke met de Honda naar school brengen. Het voorportier kraakte bij de min tien graden langzaam open van onze ‘gamle’ wagen. Toen Janneke achter het stuur plaatsnam, kon haar portier echter niet meer dicht. Het portier links vasthoudend en rechts sturend reed Janneke naar school en ik reed daarna maar even langs de garage. Rune repareerde het slot met een forse fohn. Het is me wel een wagen: het linker achterportier kan niet meer open (Thanks Fons 🙂 ) en het linker voorportier niet meer dicht. Grinnik!

Het was vandaag prachtig weer. Op facebook staat een filmpje dat ik al rijdend heb opgenomen toen ik vanuit ons huisje richting het dorp Rauland ging. Je kan de drie minuutjes zien via deze link.

English

Today we had some troubles with the doors in the car; the left front door wouldn’t close and the left back door wouldn’t open at all. We drove carefully to Janneke’s school and Arie took the car into the local garage. Rune managed to repair the door with a fohn!

Later in the day Arie made a three minutes movie while driving from our house to the school in the centre of Rauland. You can see the movie on Facebook.