Zondag / Sunday

We hebben een koude nacht achter de rug! Het heeft flink gevroren hier. Gisteravond hebben we gedineerd, een echte smakelijke Noorse lamsschotel, bij Sigrid en Claus. Zij wonen prachtig in een klein dal op een paar kilometer van ons huisje. Na het gezellige avondje reden we onder een prachtige sterrenhemel terug naar Rauland.

Voor het bevroren meer in Vierli.

Vandaag hebben we wat gewandeld bij Vierli. De meren in dit gebied zijn al stijf bevroren. We zagen zelfs al iemand schaatsen! De sneeuwkanonnen zijn al druk bezig de eerste sneeuwlagen aan te brengen in het nabijgelegen skigebied. Al wandelend kom je soms mooie vorststructuren tegen op de grond:

Vorst in de grond

English

These are cold days in Norway. Yesterday we had a very tasty Norwegian dinner at Sigrid’s and Claus’ place. They live a few miles from our house. This afternoon we walked around in Vierli and watched the frozen lakes. The snow cannons are all ready preparing the first hills with snow. HA… Winter is coming!

0 gedachten over “Zondag / Sunday

  1. Ondanks 10 graden vorst in Twente, gaan wij niet over een nacht ijs! Hier was het soms zonnig, soms sombergrijs, maar nog wel droog. Leuk om weer een paar foto’s te zien! Prettige week en groeten uit Maarssen!