Hadet Auke, Hei Tineke!

Vannacht heeft Arie Janneke’s broer Auke naar het vliegveld Sandefjord-Torp gebracht. Auke is weer terug naar Nijmegen.Het waren hier gezellige dagen samen. Auke, tusen takk voor het openhaard hout en hadet (tot ziens)!

Vanmiddag komt Tineke, Janneke’s zus, een weekje bij ons logeren en kennismaken met Noorwegen. Tineke komt met de bus van Sandeford-Torp naar Seljord, waar we haar straks oppikken.

English:
Janneke’s brother Auke is back home in Nijmegen, the Netherlands. Last nigth Arie drove him to the Sandefjord-Torp airport. This afternoon Janneke’s sister Tineke will arrive at our place. She will stay a week with us.

Auke en Arie bezochten de Eidsborg Staafkerk.

We bezochten het houten hotel Dalen en wandelden wat in de omgeving.

 

0 gedachten over “Hadet Auke, Hei Tineke!