Eindelijk in Noorwegen / Finally in Norway

Afgelopen zondag is Arie, samen met zwager Auke, aangekomen in Noorwegen. Na de bekende lange rit van 20 uur arriveerden zij in een winters Rauland. Arie blijft nu definitief hier 🙂 De volgende dag hebben zij de auto ‘uitgepakt’ en de eerste klusjes in het huis gedaan.

Onze kat Kwiebus kwam ook mee naar Rauland. Zij heeft gedurende de lange autorit geen kik gegeven! Inmiddels begint Kwiebus al voorzichtig te wennen aan de nieuwe woonkamer en keuken, maar naar buiten gaat ze nog niet.

Last Sunday Arie, along with Janneke’s brother Auke, arrived in Norway. After the famous long journey of 20 hours they arrived in a winter landscape in Rauland. Arie stays finally here :-). The next day, the two ‘unpacked’ the car and started working on some jobs inside the house.

Our cat Kwiebus came along to Rauland. During the long drive towards Norway she did not make a sound! Kwiebus begins to adjust to her new home.

 

 

 

0 gedachten over “Eindelijk in Noorwegen / Finally in Norway

  1. Geweldig om te lezen. En dan gelijk in de sneeuw. Hier is het bar en boos op dit moment.
    Heel veel geluk samen en natuurlijk met Kwiebus.
    xx

  2. Gelukkig heeft kwiebus niet de hele 20 uur gemiauwd, zoals rekeltje vroeger gedaan zou hebben:) lol

  3. Nu kan Arie zijn ‘droomwens’ in vervulling laten gaan. Open je een Noors Rau(w)kostrestaurant of ga je voor iets anders? In ieder geval heel veel plezier en succes in Rauland en nu gelukkig samen.
    Groetjes Chris Meijer