Deze week / This week

Janneke heeft Herfstvakantie en is nu in Nederland. Lekker druk dus. Gisteren afscheid genomen van buurtbewoners, collega’s, vrienden en familie. Het was gezellig op de Verschoorschool!

Vrijdag vliegt Janneke terug naar Oslo en Arie vertrekt met de auto, met als bijrijder zwager Auke, zaterdagnacht naar de veerpont in het Deense Hirtshals. Zondagavond laat zijn zij dan ook in Rauland. Voor Arie begint dan officieel zijn Noorse Avontuur 🙂

Hou doe Nederland!

Janneke has  Fall vacation and flew to the Netherlands. Yesterday we had a farewell feast at Janneke’s former school in Sleeuwijk. A lot of colleagues, friends and family wished us all the best with our emigration to Norway. Friday Janneke will return to Norway by plane and Arie, together with Auke, will drive to Rauland as well. For Arie, this is his ‘official’ start of our Norwegian Adventure 🙂

Bye Bye Holland!!!

0 gedachten over “Deze week / This week

  1. Hoi Janneke en Arie. Heel veel succes nu samen daar in Rauland. Ik mis je nu al binnen Leerrijk! Arie……………maar goed, het is niet anders. We houden contact.