Afgelopen weekend / Last weekend

Afgelopen weekend zijn Fons en Arie met de auto weer naar Rauland gereden. De auto was goed gevuld met dozen en ‘stukgoed’. Na zo’n 20 uur rijden kwamen we bij het huisje in Noorwegen aan. We hebben Fons de omgeving laten zien en genoten van de gezellige avondjes. Zondag reden Fons en Arie weer terug. Eerst naar de kustplaats Larvik en vandaar met de veerpont naar het Deense Hirtshals. Maandagochtend waren zij weer terug in Holland

The Ferry embarks on the Larvik pier

Last weekend Arie and Fons drove our completly filled car to Rauland. They stayed a long weekend in Rauland. We showed Fons the beautiful surroundings of Rauland and we enjoyed the cozy evenings together. They both returned in Holland last monday morning.

0 gedachten over “Afgelopen weekend / Last weekend

 1. Hoi Janneke,

  Ik heb even rondgeneusd op jullie site. Het geeft een aardige indruk van hoe je jou en soms Arie daar vergaat. Ik ben benieuwd wat Arie zo meteen gaat doen als hij definitief in Rauland blijft.
  Het zal fijn voor je zijn wanneer hij Arie niet meer steeds terug hoeft naar Nederland.
  Ik ben gestopt in Werkendam. Ik heb daar één situatie met het team (een groot deel) meegemaakt waarop ik direct heb aangegeven dat dit gevolgen heeft. De volgende dag heb ik in overleg met Albert besloten om te stoppen. In de toekomst zou ik met het team regelmatig in dit soort situaties terecht komen omdat er het nodige moet veranderen op de Sigmond. Deze ene ervaring sprak voor mij boekdelen. Ik wil met plezier werken en ik voorzag dat dat niet zou gebeuren met de veranderingen op stapel en de te verwachten reacties van het team. Daarvoor was mijn relatie met het team al te langdurig. Dat kunnen beter vreemde ogen gaan doen. Ik heb nu dus alle tijd en geniet daarvan.

  Groetjes, en als je Arie spreekt, ook aan hem. (Ik wist niet dat hij al afscheid had genomen)
  Chris

  • Ha Chris,
   Je had er al iets over verteld toen we op de school van Ad waren…
   Vast een wijs besluit. Ik hoop je nog te zien a.s. donderdag hopelijk?
   Zo niet, blijf je misschien af en toe een berichtje achterlaten op de site?
   Liefs, Janneke