Afscheid van school / Farewell to my school

Deze week heb ik afscheid genomen van mijn scholen. Dinsdag een fantastische dag op de Hordijkschool met de kinderen. Wat een lekker sfeertje. ’s Middags een mooie receptie met ouders en kinderen. Daarna de receptie voor genodigden. Wat een mooie toespraak van Jac en Dick (Trol). Ik was even in tranen geroerd toen ik ook plots Koden op het scherm zag verschijnen. Heel veel mensen kwamen ’tot ziens’ zeggen. ’s Avonds een onvergetelijke avond in het oude vertrouwde chaletje. Het hele team was aanwezig en dat voelde zo vertrouwd en goed. Dank jullie allemaal voor de afgelopen tien jaren !!

Even een paar foto’s:

Woensdagochtend ook gezellig afscheid genomen van de leerlingen en teamleden van de Anton Pieckschool. Gezellig en warm!

Komende week werk ik nog even op het bestuursbureau om mijn opvolger Marlon van de Put verder op weg te helpen. Ik ben er helemaal zeker van dat hij een fantastische school gaat realiseren. Veel succes!

English
This week I said farewell to the students and staff of my school. It was fantastic! Thank you all for the last ten years and I wish everyone lots of succes with the future of SBO school ‘Het Zilverlicht’ !!

 

0 gedachten over “Afscheid van school / Farewell to my school