Weer een weekend voorbij / Another weekend passed by

Arie vliegt weer terug naar Holland, na weer een weekend in Rauland doorgebracht te hebben. Heen en weer met een Suzuki Alto was een echte ervaring 🙂 Lekker samen genoten van het mooie weer in Rauland. Janneke gaat maandag weer fris aan de slag en aanstaande donderdag komen Arie en Nol met de auto + aanhanger, volgeladen met verhuisspullen, weer aan bij ons huuske in het hoge Noorden.

Arie was one more weekend in Rauland. He is now almost ready to board the airplane back to Amsterdam-Schiphol, leaving from Fluplassen Sandefjord-Torp.
We had a nice weekend in our cabin. Janneke is ready for another week at school and Arie will prepare the next trip, this time by car, with our friend Nol. They leave for Norway Wednesday evening with a trailer filled with stuff we have to move to Norway.

20120826-162042.jpg