Meer stappen maken / More steps to make

English summary below

Hoewel we ver uit elkaar zijn, zijn we allebei met onze gezamenlijke toekomst bezig…

Hier wonen we…

Arie heeft gisteren fotografen ontvangen die ons huis in een mooie brochure gaan stoppen. Eind deze week zullen we het resultaat hopelijk al kunnen zien.

Vandaag was de stort in Werkendam voor de zoveelste keer aan de beurt. Er komt geen einde aan de zooi, zo lijkt het!

Janneke heeft diverse telefoontjes gepleegd naar instanties in Nederland en naar collega’s van de school in Rauland. Aanstaande maandag hoort ze pas op welke dagen en uren ze welke lessen gaat geven, hoe anders dan in het ‘goed’ georganiseerde Nederland…

Yesterday two photographers took pictures from our house in order to make a nice brochure. It will help us to sell the house some day. Today Arie took some more loads to the dump! A never ending story it seems.

Janneke spent her day with phone calls. Next Monday she will know which lessons at what time she gives to whom. So different as we are used to on the Netherlands…

 

0 gedachten over “Meer stappen maken / More steps to make

  1. Spannend allemaal hoor! En leuk om te lezen! Naast alle avonturen van het emigreren op zich, ben ik ook wel erg benieuwd hoe het gaat zijn om in het buitenland les te geven Janneke! Succes maandag!

    • Ha Martine, Leuk dat je ook op ons blog beland bent! Ik ben zelf ook erg benieuwd hoe het me volgende week afgaat… terwijl ik me aan het voorbereiden was, belde ik een a.s. collega met de vraag of zij misschien een lesrooster voor me had zodat ik weet welke klassen in komende week de revue passeren. Zij bleek dat zelf ook nog niet te weten…maandag en dinsdag zijn voorbereidingsdagen voor de teamleden. Hoe anders dan in Nederland…
      groetjes!