Het komt dichterbij… / Almost time to leave…

(English summary below)

Janneke is de afgelopen dagen druk bezig geweest met van alles en nog wat: geboorte-akte halen in Maarssen, formulieren invullen, telefoonabonnement opgezegd (ging vlot, bedankt Tele2 🙂 )auto verkopen, ‘a walk down memory lane’ en veel opruimen en sorteren. Wat moet over een paar dagen nu echt mee? We gaan maandag met de auto naar Noorwegen en echt veel past er natuurlijk niet in. Eigenlijk is dat maar goed ook, want ons huisje in Rauland is eigenlijk al helemaal ‘vol’. Het selecteren is dus best lastig! Gelukkig is het ook lekker weer in Nederland en kunnen we af en toe ook genieten van het luieren in de tuin. Oh, wat zullen we die gaan missen!

Arie heeft zich de afgelopen dagen uitgeleefd op Marktplaats en heeft al aardig wat verkocht. Daarnaast, maar dat las je eerder al, brengt hij iedere twee dagen troep naar de stort in Werkendam.

English Summary

Four more days to go before Janneke is emigrating to Rauland, Norway. During the last days Janneke had to plan a lot of things. She had to drive to her place of birth, the city of Maarssen, to get a birth-certificate (and also had a walk down on Memory Lane :-), visited the grave of her other and father, filled in more forms, sold her car, but most of all: she had to select what to take with her next week when we drive to Rauland. We don’t have much space in the cabin over there, so she has to pick items deliberately. Hard times!!

Arie meanwhile sold some items on the Dutch website www.marktplaats.nl and of course he brought a lot of stuff to the dump in Werkendam.