Aan de slag! / Let's get started!

(English summary below)

Yep, we zijn terug in Nederland. Nadat we zijn bijgekomen van de terugvlucht uit Halifax, zijn we vandaag aan de slag gegaan. Huisarts, tandarts, dierenarts en tientallen bedrijven en instanties hebben wij vandaag geïnformeerd. Leuk op te merken dat veel mensen heel positief reageren op onze mededeling dat wij naar Noorwegen gaan verhuizen 🙂

De hele dag door schieten allerlei zaken te binnen: “in de garage in Gorinchem liggen onze winterbanden nog”, “verkoopt de ANWB ook onze auto’s?”, “hebben we ook bij de RVS nog polissen lopen?”. Soms beantwoordt een telefoontje de vraag snel, soms raak je terecht in een web van doorverwijzingen.

Wat doen we met de Airmiles en de spaarpunten van de Keurslager? Vandaag knipte Janneke nog netjes DE-punten van de zak koffiebonen 🙂

De rest van de week gaan wij ons bezighouden met de meer elementaire zaken: makelaar (verkopen e.o. verhuren, waardebepaling), hypotheek, auto’s verkopen, douanezaken, verhuisbedrijf?, AOW, pensioen, gemeente en nog veel meer.

Ook gaan we medio volgende week weer naar Noorwegen. Voor Janneke betekent dit het definitieve GAAN. We zullen de Qashqai dus wel volproppen met kleren en spullen. Arie rijdt in het weekend van 6 augustus weer terug naar Nederland. Er moet immers nog gewerkt worden op de school in Waalwijk.

English summary

Yep, we are back from our visit to Canada. The weekend we used to get re-adjusted to our timezone. Today we informed dozens of people and companies of our move to Norway.

We are also planning the trip to Norway next week. This will be Janneke’s take off to Norway! She has to say goodbye to our friends and family, our house and our special places. Arie will return to Holland as there is still some work to be done at his school in Waalwijk.

0 gedachten over “Aan de slag! / Let's get started!

  1. Hahaha.. bij die DE punten moest ik toch wel erg lachen! Succes!