't houdt ons bezig….

(English summary below)

Zelfs in het verre Canada houden we ons bezig met de voorbereidingen van de toekomstige verhuizing naar Noorwegen.

Vandaag hebben we een hele lijst opgebouwd van dingen waar wij aan moeten denken. Van simpele dingen als het het opzeggen van abonnementen tot de afschrikwekkende zaken als de belastingdienst, AOW verzekeringen, bankrekeningen en het al dan niet aanhouden/verhuren van ons huis in Sleeuwijk. Zaken waar je niet direct vrolijk van wordt en die allemaal heel wat acties vereisen.

myWPEdit Image

Och, tegelijkertijd genieten we hier in Canada. Janneke heeft vandaag Rosanne geholpen met wat flinke tuinklussen. Da’s toch ook wel weer mooi, je emigratie naar Noorwegen in Canada plannen :–)

English Summary

We are still in Canada with Rosanne, Justin and tour grandson Koden. While Janneke and Rosanne worked a lot in the garden, Arie made a huge list of thinks to think about when we are moving out of Holland. Ouch, the list shows many items will take a lot of effort to get it all done!

But… it is fun to make preparations to move to Norway here in Canada :–)