Onze podcast is weer vernieuwd !

Het leven gaat hier zijn gangetje in Kviteseid, Telemark, Noorwegen. De zomer is voorbij en de eerste herfststorm vliegt vandaag over ons heen. Buiten horen we een constante stroom auto’s voorbij rijden die afkomstig zijn van het driedaagse Dyrskun spektakel in Seljord. Duizenden en duizenden campers, caravans en auto’s gaan naar het zuiden op onze weg 41. Gelukkig maken we dit maar een keer per jaar mee. Phew!

We hebben vandaag de aardappelen (de lekkere mandel poteter) geoogst uit onze tuin en samen met een lekkere portie sperziebonen; ook uit eigen tuin, hebben we straks een heerlijk maaltje.

Onze B&B is weer geopend en vandaag hebben we de eerste gasten weer uitgezwaaid. Was leuk!

We zijn onlangs weer gestart met het maken van nieuwe afleveringen van onze podcast ‘Wonen in Noorwegen’ die je kunt beluisteren in iedere podcast app of via iTunes of Soundcloud.com. Zoek maar op ‘Wonen in Noorwegen’ en je kunt  je (gratis) abonneren. We hebben inmiddels weer twee afleveringen on line gezet:

aflevering 18. Hier hoor je een interview met onze kleinzoon Koden. Koden en zijn broertjes, vader en moeder wonen in Canada maar hebben de laatste negen maanden bij ons in Kviteseid ingewoond. Een heel bijzondere en persoonlijke aflevering.  Leuk om Noorwegen te ervaren door de ogen van een negenjarige!

 

 

Aflevering 17 is deels een terugblikt op de afgelopen periode maar ook een verhaal over leuke (tropische) plekken in Noorwegen, de toenemende hoeveelheid tolpoortjes, de hazelworm en nog veel meer nieuws en ervaringen uit ons stukje in Noorwegen.

Veel luisterplezier!