Update :-)

IMG_4918Het is inmiddels bijna zomer. Wat is er veel gebeurd in het afgelopen jaar! De verbouwing van ons huis is bijna helemaal klaar. De eerste etage is volledig gestript, geisoleerd en omgetoverd in een gastenverblijf met een eigen gezellige zitkamer, een serre, een slaapkamer, een overloop, badkamer en een eigen compleet ingerichte keuken. Neem maar eens een kijkje op www.heddesli.no.

IMG_3288De afgelopen week hebben wij ‘visite’ gehad van Fons, Chiel, Welmoed, Fokke en Mirjam :-). Het was een gezellige week met elkaar en wat fijn om al die Nederlandse lekkernijen te ontvangen!

Onze podcastserie is ook uitgebreid met nieuwe afleveringen. Je kunt ze beluisteren via soundcloud.com.

 

Op Facebook groeit de groep geinteresseerden in onze groep Wonen in Noorwegen. Leuk, we hebben nu al ruim 250 volgers!

ENGLISH

Lots of things happened here at our house in Kviteseid. In the last 12 months we transformed the second floor into a B&B – Apartment for guests. Have a look at www.heddesli.no (Choose a language) and be welcome in this wonderful spot in Norway.

Our family visited us last week and we enjoyed it very much!

Did you know you can also follow us on Facebook? Just like Wonen in Noorwegen.