Podcast is bijna in iTunes :-)

Datei:Apple Podcast logo.pngWow, ruim 40 mensen hebben de podcast al beluisterd op https://soundcloud.com/oneninoorwegen/wonen-in-noorwegen-aflevering-1. Cool! Inmiddels is de podcast ingediend bij iTunes en we hopen dat straks iedereen onze podcast automatisch kan binnenhalen. Lekker luisteren op je iphone of ipad :-). Werkt dat ook op een android apparaat? Geen idee; laat maar weten.

Zo’n podcast publiceren kost meer dan we dachten. We moesten een prijzig account afsluiten bij een bedrijf dat rss-feeds, cq. podcasts hosts en publiceert. Nou, die is gevonden bij libsyn.com en nadat we aardig wat ‘dollars’ hebben betaald regelt deze site alles verder voor ons.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties voor ons/over ons leven hier in Noorwegen, laat maar horen via facebook of per email op woneninnoorwegen@gmail.com.

iTunes, voor de mensen die bekend zijn met podcasts, neemt onze podcast in beschouwing. Daarna wordt hij toegelaten (ja toch? :-)) en kun je je op de podcast automatisch en gratis abonneren. Duurt even, maar dan heb je ook wat!

Groetjes allemaal uit Kviteseid, Noorwegen, waar het gras inmiddels tussen de sneeuw tevoorschijn komt. Voor hoelang? Afwachten :-)!

1 gedachte op “Podcast is bijna in iTunes :-)

  1. Leuk om dit te horen. Benieuwd naar komende afleveringen. Hartelijke groet van Mark en Diny

Reacties zijn gesloten.