Onze podcast "Wonen in Noorwegen"

SONY DSCWe spelen al enige tijd met het idee om “de thuisblijvers” ook van onze beslommeringen op de hoogte te houden middels een podcast. Welnu, het begint eindelijk vorm te krijgen :-).

Wat is een podcast?
Een podcast is een geluidsbestand dat je wanneer je maar wilt kunt horen op je computer, ipad of smartphone. Je klikt het aan en je kunt luisteren. Eenvoudiger kan het niet. Voor de ipad/android tablet en de smartphone kun je bijvoorbeeld de gratis app downloaden van soundcloud. Op je computer kun je de podcast vinden op soundcloud.com. Je vindt onze podcast op soundcloud door te zoeken naar wonen in Noorwegen.

Het is de bedoeling dat we regelmatig een nieuwe podcast uitbrengen. We hopen dat we binnenkort ook op itunes beschikbaar zijn. We houden jullie op de hoogte.

De eerste podcast
De eerste podcast kan je hier beluisteren:
https://soundcloud.com/oneninoorwegen/wonen-in-noorwegen-aflevering-1

 

 

 

2 gedachten over “Onze podcast "Wonen in Noorwegen"

  1. Dag Arie en Janneke, Ik heb nu pas jullie eerste Podcast beluisterd. Mag ik vragen: sturen jullie geen ‘ouderwetse’ nieuwsbrief meer rond? Persoonlijk vond ik dat handiger. Hopelijk alles goed bij jullie. Groet. Henk Date: Tue, 24 Feb 2015 15:42:35 +0000 To: hpoelakker@hotmail.com

Reacties zijn gesloten.