Alweer een half jaar / 6 months passed

31 januari 2013 was Janneke alweer een half jaar Noors ingezetene! Wat is er veel gebeurd in die tijd! Op school voelt ze zich inmidels prima thuis tussen haar collega’s. Ook al die lastige namen die iedereen heeft beginnen gewoon te worden 🙂 Na de standaard vergadering op maandag wordt er nog een uur lekker sportief gezwommen in het aangrenzende zwembad.Het lesgeven, met alle (culturele) verschillen gaat steeds beter nu er flink geinvesteerd is in het onderlinge contact en de lat voor de leerlingen wat lager ligt, ook weer zo’n verschil met Nederland… Hoog tijd om een teamfoto op te nemen in het blog

team, helaas niet compleet

team, helaas niet compleet

Op de foto ontbreken 7 teamleden, waaronder de directeur.

Hier in Rauland beginnen de dagen weer flink te lengen. De afgelopen dagen hadden we mooie blauwe luchten en prachtig witte sneeuw. Toch zal het nog wel even duren voor de lente zichtbaar wordt, vandaag sneeuwt het weer.

Dit weekend was het dorp gevuld met skiers, vanwege de Telemarkhelten, het gaf een gezellige drukte in het anders zo stille dorp. Zie voor meer informatie: http://www.telemarkhelten.no/nor/HelteRennet

Telemarkhelten 2013 (Guro Lien)

Telemarkhelten 2013 (Guro Lien)

Koek en zopie was er ook (drikke)

Koek en zopie was er ook (drikke)

6 months passed, since Janneke moved to Norway. Things get better by the day. She has nice collegues and their names are no longer a problem to remember See teampicture 🙂

This weekend there was a Telemarkhelten, a big ski adventure. Nice to have a busy village for a change 🙂

 

0 gedachten over “Alweer een half jaar / 6 months passed

  1. Het lijkt mij een ontzettend leuk (jong) team!!

    Knap hoor dat het allemaal zo fijn gaat!!

    Lieve groet!

    Yvonne en Arie

  2. Thanks Yvon! Ja het team is aardig jong, hoewel niet iedereen erop staat. We hebben ook wel een paar 60+ ers.
    Groetjes, Janneke