Huis verkocht / We sold our house !

Ja, na een paar weken in spanning afgewacht te hebben vernamen we vandaag dat ons huis definitief per einde van de maand verkocht is! En dat in deze tijd!!

We hebben er wel een beetje een mixed feeling over natuurlijk, want ons eigen mooie plekje in Nederland is nu voorgoed weg en dat maakt onze emigratie eigenlijk gewoon definitief.

In het weekend van de 24 en 25ste gaan we ons huis in Sleeuwijk leeghalen. We kunnen nog wat mensen gebruiken die op zaterdag komen sjouwen. Heb je zin en tijd, mail ons even: ariebakker@me.com of meerjvd@me.com. Fijn! Op zondag brengen wij onze huisraad naar familie van onze vrienden Nol en Neel in het mooie Horst in Limburg. Tja, in Noorwegen hebben we immers nog geen plek en fijn dat we het bij hun mogen stallen. Super!

Arie moet dat weekend ook zijn geliefde Nissan Quasqai (tegen ieder aannemelijk bod, gave car!) gaan verkopen. We zijn benieuwd of dat zo snel kan lukken EN of hij op zijn afgesleten zomerbandjes over de ijzige Noorse wegen veilig de veerboot in Larvik tegen die tijd weet te bereiken.

Veder zijn we still going strong. Janneke bijt op haar tanden, Arie heeft nog geen verblijfsvergunning (we wachten nog steeds op papieren uit Nederland, die dan ook nog eens vertaald moeten worden) en geen baan. Bovenal genieten we hier van onze nieuwe leefomgeving. Tsjonge, wat is het hier mooi en rustig. Soms wel eens een beetje TE rustig, want als je wat wilt doen moet je altijd een verschrikkelijk end rijden :-).

English
We have sold our house! Yep, today we heard, after waiting for a few weeks, that we have a deal; we have sold our property in Sleeuwijk at the end of this month! This makes our emigration so…. final! Mixed feelings about that of course. But hee, in these times of crisis we must be happy!

In the weekend of 24/25th November we will empty our house in Holland and bring our remaining household for storage to some friends. In that same weekend Arie must try to sell his car in the Netherlands. Ouch, we will have to work on a tight sceme that weekend.

 

 

 

 

0 gedachten over “Huis verkocht / We sold our house !

  1. Heerlijk, dat gaat de goed kant op!! Stap voor stap en wel voorzichtig terug op de gladde bandjes terugrijden!! Tip: Wordt het erg glad op de weg dan is er een spray die je op je banden kan spuiten en dan tijdelijke ven helpen. Zowiezo handig om in je auto te hebben.