Zomervakantie begonnen!

(English summary below)

Afgelopen vrijdag zijn onze schoolvakanties begonnen. Voor Janneke betekende het dat ze haar werkzaamheden kon overdragen. Voor Arie betekent het deze komende twaalf weken weken nog veel ‘liggende zaken’ af te handelen.

Nu zou je denken dat we druk bezig zijn met de voorbereidingen om naar Noorwegen te emigreren, maar niets is minder waar :-). Zaterdag zijn we naar Frankfurt gereden, daar het vliegtuig naar Halifax gepakt en met een dikke Chrysler 300 naar Rosanne en Justins huis is Musquash gereden. Vandaag zagen we onze kleinzoon Koden weer!

Gezellig op de trap voor het huis van Rosanne en Justin

English Summary

Instead of making preparations for our emigration to Norway, we ended up this weekend in… Canada! We are back at Rosanne’s and Justin’s place in Musquash. Finally we meet our grandson Koden again after a year! We are thrilled!!

0 gedachten over “Zomervakantie begonnen!

  1. Oh ja, dit vond ik z’n’n mooie foto!
    Volgens mij kijkt Koden heel precies hoe jij zit Janneke, en probeert hij dat “te spiegelen”